Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, November 21, 2010

Pink Ke Coklat

Assalamualaikum.....

Nak tukar cat umah plak...dari warna pink-pink ladies...aku convert cekelet-cekelet boleh d makan...rase-rase nak coklat mehlah datang umah aku...hehehe....saje nak tukar environment colour...



Yang lama...

Yang baru...


>>>Lately nie suke plak colour coklat....erm....



Free Signature Generator

14 comments:

ardinihumaira said...

heee...
boleh makan ni warna cekelat. nyam3 :D

Asrol Mania said...

Apa kata background tu carik corak yang ada unsur motif.. lawa...

Sape je la nak klik sini kan..

velasrizal said...

tak kisah kaler apa janji ROCK...

Keputusan Pemenang Shout Awards 2010

Zura said...

th dah sgt dini tue...kang rompong blog akak plak...

Zura said...

buat masa nie blm ade mood nak cari bground yg best2 tue yg pkai sedia ade je asrol...

Zura said...

rock...jgn be rock..hahha

Madinger said...

nice back ground :)

have a nice sunny weekend ^^

Zura said...

tq madinger...
heppy sunday...

~aSHa~ said...

pink tu nampak soft je...coklat nmpk matured..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

jnji cun!



btw...

do folow me yea?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

Zura said...

a'ah kan asha...tp coklat bleh d makan...heheh

Zura said...

jnji cun n rock..hehhe

~ain said...

coklat ni cantik, zura!!!

Zura said...

bleh makan kan ain...hahaha...