Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, November 1, 2010

Alahai Nurin Pulak

Assalamualaikum....



Puting tak lekang dari mulut dia...

Dah dia plak mengikut sepupu dia naik kete nie...nie anak buah aku Nurin..anak abang aku yang sulong...muka abis macam cina...ikut keturunan belah mak dia lah nie...tapi muke kak ipar aku tak delah muka cina...ermm....yang penting dia dah semakin bulat.. entry Zana


Free Signature Generator

4 comments:

♡ Sutera Kasih ♡ said...

alulululu tomey2 hehe

chugie said...

mujur fatin dah lama benti isap puting ra.. semuanya gara2 cicak! ekekek.. just takutkan die dengan cicak je.. sampai sekarang di say NO tu PUTING!! yeay!!!

ardinihumaira said...

cubit dyerrr :D

Zura said...

comey ke sutera..ermm..

nie pun mak dia xnk bg puting tp ntahlah..payah...

heeepp...jgn cubit nti dia nangis...