Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, November 29, 2010

Perlukah Asingkan Blog

Assalamualaikum....

Perlukah kita klasifikasikan blog...maksud aku di sini...perlukah kita kelas² kan blog² followers kita...even aku sendiri pun kelas²kan blog m'ber² aku....mungkin itu penting untuk kita bezakan follower kita nie berada di tahap mana....

Pada pendapat aku..kite mengelaskan blog² member kita bukanlah beerti kita meletakkan mereka di bawah atau di atas...mungkin untuk memudahkan kita untuk menambah blog di side bar bila ada follower baru....

Kebanyakan yang aku tengok...kita akan mengasingkan blog keluarga...blog artis popular....blog kawan rapat kita sendiri...barulah blog kawan alam maya....even aku sendiri pun buat macam tue...aku ada 5 group....

Aku beri keutamaan pada blog adik-beradik aku sendiri....blog kawan² yang aku kenal masa sekolah....blog kawan alam maya bagi perempuan dan lelaki...dan blog artis.....aku klasifikasikan sbb senang aku nak jengah umah korang...

>>>Kekadang aku sendiri lupa blog nie sapa punye blog nie sapa punye....hehehe...


Free Signature Generator

10 comments:

ymn said...

that we call synchronization

easy to manage and easy to read .

for me .. ya shud we categorizes alll blog . :)

chugie said...

terpulang..

ardinihumaira said...

dni kategorikan sebab senang nak bw.. :) cuma tak adalah kategori otai/best/popular. tu macam diskriminasi pula hehe. dni cuma kategorikan yang rapat dengan dni dan yang jarang2 nak bertegur sapa je...

~ain said...

ain tak... buh je ikut dan.. siapa baru update, terus naik atas senarai..

Zura said...

yup...sokong kamu ymn..

Zura said...

pulang mana zie...

Zura said...

a'ahkan dini..senang nk bw..lg pun keutamaan akan d berikan kpd mereka yg kerap singgah ke blog kite kan...

Zura said...

ini lg senang ain..hehe..main tabur je...hahaha

Joy said...

I br plan nk nama kan blog roll ikut nick name..

Zura said...

okey jgak cara cm tue joy...