Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, November 16, 2010

Air Asam Limau

Assalamualaikum....

Dari semalam opis aku nie ada asam...makanlah sampai sakit perut...tapi mber aku ada altenatif lain...dia buat air asam..so aku pun tiru cara dia...


Aku masukkan 3 biji dalam air nie...


Asam limau nie..sedap..



Free Signature Generator


10 comments:

chugie said...

wah.. kalau ade air limau yg di blend, and campur ngn asam ni lg best ra!

Zura said...

pastue suara xde...hehe

Lana~Bulu said...

sedap air tu..
itu pun kalau ada orang belanja lagi sedap..hee

♥CIK SHA♥ said...

sedap kan kak wat air gitu..yummy!!

velasrizal said...

ooh asam.. wat ku kecur aiir liuq..

Blog AkU dAn SeSuAtU Diciplak ?

ardinihumaira said...

sedappp! dni suka :D

Zura said...

hahaha..ala kos dia murah je LB..air suam ngan asam limau..

Zura said...

mmg sedap sha..tue yg buat tue...

Zura said...

kalau dh smpai kecur kena buat tue velasrizal...

Zura said...

u like...i lg like..hehehe..sedap dini...