Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, March 12, 2010

Cerita Kedai Kopi

Assalamualaikum....

Hari ini adalah hari terakhir untuk korang² semua join KAMI : 1st Giveaway nie...smlm ktorg jumpe kat BRP untuk berbincang pasal hadiah yang bakal korang menang...mcm sidang akbar plak....jumpe di kedai mamak je...

Hadiah dia mmg ngancam...mcm nk masuk plak aku....hehehe...tapi mber yg lain dh sound...hahaha....gamat tul kat kedai mamak tue...suara ktorg je yang bising....kena plak ngan Umairah yang asik nk jenjalan...bkn kata Ena je jerit...ktorg sume pun menjerit...

>>>Kalau nk th cite lanjut and gambar² menarik....chewahhh....g lah kat blog Ena



Free Signature Generator

4 comments:

zh-ena said...

aku dh update story kita tu
terjah jgn tak terjah

Zura said...

ok

A N A K - A N A K K U said...

heheheheeh...tunggu jap g aku sampai

Zura said...

erm...lambat bg komen