Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, March 18, 2010

Jawapan Teka Harga Purse

Assalamualaikum...

Macam² harga aku dapat dari peneka terhebat untuk purse aku tue...sbbnye aku bercadang klau ade orang boleh meneka dgn harga yang tepat atau sipi² aku nk bg something speciallah...ade yang teka cecah ratusan ringgit...

Okeylah, aku nie sbnarnye susah untuk berbelanja mewah untuk sesuatu barang yang sekadar keinginan...walaupun aku minat gila babas ngan barang tue tp bile harga dia terbabas² aku terpaksa lupekan niat untuk dapatkannye...

Klau beli purse susah untuk aku beli pada harga yang mencecah harga ratusan ringgit...malahan purse yang pernah aku miliki pun BELUM ada yang mencecah RM50.00 ke atas...hehehe...bukan kedekut tapi berhemah dalam berbelanja...

Tentang kualiti pun kena jgak ambik berat tp ada jgak beli yang mahal² kualiti low class...itu yang aku malas nk beli yang mahal² sbb penah kena kan...so mana yang berkenan di hati n able to pay aku rembat terus...

Okeyla.....cite byk plak aku nie...back to main point....aku nk umumkan pemenang untuk teka harga purse aku nie

THE WINNER IS


TIADA


Tiada sorang pun dapat teka ngan tepat atau pun sipi²...so xdelah hadiah...okey harga sebenar purse aku nie ialah...






Free Signature Generator

15 comments:

A N A K - A N A K K U said...

uwaaaaaaaaaaaaaaa smlm dh tergerak nk teka harga nie...arghhhhh ra nak hadiah!nak hadiah!

Zura said...

beli sendiri

chugie said...

same lah.. dh tergerak gak nak teka RM10, tapi cam segan plak.. sbb tu aku teka gak RM30 tu :D

Zura said...

seganlah...kan dh melepas...itu maknenye krg xmemahami aku...hahaha..mcmlah aku fhm krg sgt..

dah nama nye teka..teka je lah...

~ain said...

hahaha.. nasib baik ain tak teka rm100. kalau tak buat malu je.. ahhahahahah

ita cutevirus said...

zura,

kite cam serupe je... berbelanja berhemah... tp, kan, buat ape kalo purse sampai harga ratus² tapi isi dalammnyer cume ade beberapa hengget jer... ye tak??

Zura said...

hahahaha...xbaik tau ain...tp kan rase cm best jgak bile drg teka harga ratusan ringgit tue...

Zura said...

betul tue ita...klau dh kite nie ringgit pun semput so purse nye pun ala² semput jgaklah...hehehe

zh-ena said...

aku betul tau teka cuma jawapan tak keluar

entah name plak tak keluar jawapan aku tu

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa

|| NaFiRaa || said...

astaga!!! murahnye!!!! huhuhu.. nak beli jugak!!!

Zura said...

yup nafira mmg murah sbb tue terus rembat xpk ape dah..

Zura said...

tuelah nama ko xkuar...aku dh check byk kali...n aku mmg xdelete komen ko sblm aku moderate...sayang btul...

zh-ena said...

tu la tekaan aku betul tu
huhuhuhuhuhu

NahDaTuLIzaH said...

hahahahha....sungguh bergaya harga tuh...hehehe

Zura said...

mmg bergaya...