Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, March 19, 2009

New Page

Aku br je update blog aku....imah mtak tolong aku tp aku ckp aku bz...hahhaha...pdhal aku sambil²an update blog....ntilah mah aku tolong ko...nie aku tgh bz tahap gaban nie....maklumlah manpower kat department aku nie cuti....so kenalah aku take over work drg....susah tul...maunye aku terkangkang buat keje drg....hehehe....byk gak lah aku study tuk cantikkan blog aku nie...

3 comments:

zh-ena said...

apa yg ko pikirkan tu zura

Shumierain said...

bagus2..cantekkan sket umah ko ni..tenang bila aku masuk..xtau tanya aku..

aku charge murah jer

Zura said...

hampeh ko mie...aku br je ade duit nk renovate umah aku nie...