Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, June 30, 2012

Sapa Nak Beli

Assalamualaikum...

Ini adalah sticky mode entry tak pasti sampai bila....


Ada sesapa berminat nak beli barangan baby nie...sebenarnya barang nie kawan aku yang punya...aku tolong promote dan tolong dia jualkan....dia nak let go barang nie sebab anak dia dah tak mahu naik lagi....

Masa dia beli harga nya RM498.00....so dia nak jual balik dalam harga RM400.00....masih dalam keadaan baik lagi...ye lah baby yang naikkan...mana luaknya....penghantaran percuma bagi kawasan Kuala Lumpur dan Selangor (Petaling Jaya & Sungai Buloh)....

Jika ada sesapa yang berminat bolehlah PM aku kat FB...nama FB aku Zue Tahir

~ zura ~

4 comments:

.: iEyLa :. said...

CANTIKK!!!
mahalnye buai baby ni kak..hihi...

*kak..rse bersalah plak tak send yg adik janji tu...sorry i can't make it.. :(

Zie Madini said...

EEEEEEEEEEEEEEEE...comel nah arrrr . tp mahal sey. RM400...uwaaaa!

ieda said...

cantik ...
ps : dah lama x mai umah .. zura sebuk ke ??

Ardini Humaira said...

dni beli yang sratus lebih je. hehe tak de bajet beli mahai2 anak sulung ni banyak kua belanja :D