Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, October 20, 2014

Sekitar Majlis Shaklee

Assalamualaikum.....

Sekitar majlis perasmian home office terbaru Shaklee yang terletak di The Pinnacle Sunway....memang happening....makan pun sedap...layanan pun mesra...rasa tidak di anaktirikan pun...hihihi....

Management pun semuanya friendly dengan kitaorang....siap datang kat meja makan sorang2 say thanks for coming...hehe...tak mesra macam tue...Shaklee memang best...lepas nie nak join lagilah event Shaklee....


masa nie tengah beratuq nak ambil gambar kat photo booth....


mak dipaksa aunty Shumie pakai flower head...


kalau sapa bawak anak2 bolehlah suruh dorang mewarna...tak lah bosan ye...


hehehe...kesukaanku...mealshake dan esp...dua kali ko aku minum...hehehe...


photo booth....untuk kenang kenangan...


konon2 kitaorang baru sampailah padahal dah bergambar sakan dalam tue...hihi...


MC bagi pembuka kata dahulu...speaking english...jangan cakap aku tak faham pulak...


President Shaklee Victor Lim...sangat friendly orangnya...


Chief Financial Shaklee yang bagi bonus middle of the month kat SID...good job..eeerr..apa erk nama dia...hehehe..


Master Iffah Anuar beri ucapan...meleleh air mata dia....ye lah kan...orang dah sehat dari sakit SLE lepas consume Shaklee....


mesti ada angle begini...hihi...


orang dok bagi ucapan kitaorang dok layan snap...the great angle...


alahai anakku...camera tak cun erk...bunga lagi cun ye.. .


baru nak pandang camera...


Ena sempat beli barang sebelum pergi makan kat tingkat 14...snap first...


cahaya terang so agak kureng gambarnya...ini saja warga JMS yang datang....


banyak nau camera...mata pun serabut nak pandang mana....


bergambar lepas makan sebelum balik...dua yang hujung kiri tue adik beradik...Dya (hujung sekali) dan Nas....


bergambar dalam lif....nie baru betul...satu sekolah satu bidang....

Alamat baru HO Shaklee ;

Level 9, The Pinnacle,
Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,
47500 Petaling Jaya,
Selangor.
Tel : +603 5622 3188
Cust Service : 1800 88 6577

~ zura ~

2 comments:

Nafira usof said...

meriahnye majlis.
memang ramai yer yg joint Shaklee nih.
siapa yang rajin pasti ade pulangan lumayan kan~

Zura Tahir said...

ramai sgt selain dr bonus...shaklee effect yg dh penah kitaorg rasa...