Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, December 13, 2011

Aku Tolong Rozita Che Wan

Assalamualaikum....


Image dari google....

Dapat pesan member dari Indonesia...kali nie dia nak krim Safi Rania Gold 4 pcs ngan krim Safi Balqis 1 pc...katanya kat Indonesia tak jual....erm...tak pe lah kan....tolong menolong apa salahnya...satu² kawan dari seberang yang aku kenal melalui facebook dan masih contact.....

>>>Tetiba nak jadi agent produk Safi plak...hahahahaha...

~ zura ~

14 comments:

.: iEyLa :. said...

wahhh...nak jadi duta plak dah.. :p

|| NaFiRaa || said...

waaahhhh.. sampai ke seberang sana produk safi nih yer.. bulih mintak komisyen ngan safi nih..kekekeekke

Nida said...

Bukan setakat sampai ke seberang Indonesia.. Kak Nida pun beli sedozen bawa ke NZ sini.... :)

Zura said...

tp xlayak lah eiyla..hheee

Zura said...

hehe..komisyen..

Zura said...

ooo..ye ke kak..akak pun gune produk safi nie erk...

maszmadi said...

hehe, lepas ni safi leh ambik zura jadi duta lak utk pasaran indo.. hehe

sarah mohamad said...

Orang seberang pungg suka pakai safi balqis ni. :D

Sharinginfoz said...

wow jadi duta le pula, he he

Myra Jay said...

Kak, jgn lupa masuk peraduan Safi Rozita CW nie :)

Ardini Humaira said...

dni ada beli krim mata safi rania. lom pakai lagi. ingat nak try jugak :D

Cik Bambam said...

ok eh pakai ni kak zura???

Redbloodsnow said...

HEHEH...jd duta produk safi ea :D baru tahu kat indon x jual ni

wahida said...

ok tak set ni? nnt cer tanya member tu ye...