Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, December 17, 2011

Cash Voucher



Sapa ada kad tesco dan suka membeli belah di tesco....meh print cash voucher nie....walaupun cuma RM10.00 tapi jimat tue...tapi ingat valid 17 & 18hb Disember nie je tau...maknanye ari nie ngan esok...

Masuk laman web dia www.tesco.com.my then click kat the right top side...masukkan number kad kat ruangan di sediakn then ikut instruction dia dan print...kebetulan plak aku memang nak pegi tesco ari nie..

>>>Lagi satu jangan lupa bawak recycle bag tau sebab ari nie ari sabtu..

~ zura ~

7 comments:

A N A K - A N A K K U said...

kalau x ingat no kad ra???

Sharinginfoz said...

apa lagi jom kita pi terjah tesco esok

sarah mohamad said...

Ehhhh cammmm nak jekkk! Walaupun 10 hengget sajoo tapi tetap jimattt HEHEHE

Myra Jay said...

Kami kat prnang semua supermaket xsediakan plastik setiap hari.


Kad tesco tak buat pun leh apply tak? Hehee

ieda said...

x tahu ada voucher nie .. disini x der tesco huhuhu

Nida said...

aiyooo.. terlepas sudah. Kalau tak boleh bagitahu mak akak

~AmyLiana86~ said...

terengganu xde tesco kak..huhuhu