Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, July 5, 2013

Hari Jumaat, Bulan Ramadhan, Bulan Aku

Assalamualaikum....

Dah lama kan aku tak mengupdate blog aku nie....bukan tak de cerita tapi aku punyai simptom tak boleh log in blog sendiri....sebab tue dah lama tak masuk baca blog kawan²...nak taip word "BLOGGER" pun rasa mual...ini pun kugagahi jua...hehe...

Okey sempena hari baik nie dan bakal kita menjejak ke bulan baik nie aku dengan seikhlas hati nak memohon keampunan dari kawan² blogger sekelian...andai ada silap dah salah sepanjang berkawan dengan korang...tak kesahlah melalui blog ke atau facebook....

Hari nie Jumaat terakhir kita sebelum melangkah ke bulan Ramadhan Al-Mubarak minggu depan....semoga kita manfaatkan bulan mulia nie dengan sebaik mungkin....muhasabah diri menjadi muslimah /muslim yang beriman...tingkatkan takwa kepadaNYA...insyaAllah...


Jumaat yang barakah....


Bulan nie jugak adalah bulan mulia...



Seperti follower yang dah lama bertapa kat blog aku nie tahulah bulan tujuh nie bulan aku...tahun nie memang tahun yang best sebab bulan ramadhan jatuh pada bulan aku...semoga ada magic pada bulan aku nie...insyaAllah...

Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB

~ zura ~

4 comments:

Nafira usof said...

mual?? ade berita baik kah? hehehe

zarena heeney said...

simpton ko nie sama mcm aku dulu
masa preggy kan umairah dan umar
mmg tak blh nak ngadap pc sgt klu ddk dpn pc jea mesti nak muntah
hehehehehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

terima kasih kongsi ni yea.

oya said...

menyepi jugak ke