Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, February 20, 2009

Lunch di Shan Cafe

Assalamualaikum w.b.t........

Kita lumba sape tulis dulu psl lunch kite ari nie....hehehehe









Banana split ena....aku tumpang makan je... :-)







Ini mak Umairah....peace...






Watermelon tue air aku, apple juice tue air ena....sedap...







Nie air aku....nak sikit....dh abis dh aku minum







Ini sup ape ntah nama dia....sedap sehingga menjilat ______...yg berkenaan je th menjilat ape...hehehe.. :-)





Nie nasi goreng aku...indonesia style.....


Ari nie aku lunch ngan ena kat Shan Cafe...mule² cm was was gak nk masuk tp bile bace artikel yg drg tampal kat luar kedai tue br lah ktorg...yakin....

Mber opis aku ade ckp...halal ke x cafe nie....tue yg buat aku ragu² skit tp bile ade artikel tue lega skit hati....td mkn pun ade sorang je ppuan islam mkn yg lain sume nye chinesse.....pas ktorg masuk tue pun ramai lg chinesse yg masuk mkn kat situ....staff dia pun melayu....yg sedap sup dia....very delicious.....hehehehe...


Air juice dia pun....perghhhhhhh.....mmg berasa......z klau bace sure terliur.....kenalah sedia kan lampin....xde niat nk buat ko terliur sbnarnye z.....tp mmg sedap lah......nasi goreng dia byk...msg² xlarat nk abiskan.....nasi ena smpai lmbat....ceh...padahal nasi goreng je....tgk pun yg bezanye colour....bahan² sume same je.....ermmm....lupe nk ambik gmbar nasi goreng ena...


Ini kali kedua ktorg rehat same....smlm mkn kat Jabina Restoran....mkn kueh tiow kung fu ngan kueh tiow ladna.....nk makan kat gerai lori tue, xbukak lak....xpe lah dh rezeki kat Shan Cafe....bkn selalu pun nk rase mkn tmpat esklusif nie...ena ambik aku kat opis.....Sekian saja untuk ari nie....

6 comments:

ZH - Ena said...

heheheheh nie la ibu umairah..
kenyang gila la..rasa nak termuntah pun ada gak..ialah mkn ice ream saper suruh kan..mmg kenyang tak hengat dunia kan zura

takper lain kali la kita mkn kat lori tu

chugie said...

emmm..tut ler online makcik ni, rupenye ko sibuk update blog ek? hempeh ra.. baik ko online cpt ra, ktorg x cukup korum ni.

mmg aku terliur pn, aku nk sgt rs banana split tu.. amboi ena.. bukan maik ko lg ek. kate tgh diet. mcm2 ko melantak, x hengat!

chugie said...

ra,x ok g ke?? emm.. ko setting biaq pi betui ra.

chugie said...

ok pun. pe yg dh berlaku pd blog ko ni?

Shumierain said...

mmg niat suci murni ko yer nak buat air liur org menceceh-ceceh..

iman said...

p/s ibu iman........
uish sedapnyer ns goreng ko ra....tp sup tue, ade shark ker? tkt lak aku nk mkn...hahahaha