Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, February 27, 2009

Lunch di McD

Assalamualaikum w.b.t....

Ini kali ke-3 aku update lunch ktorg nie....



Promotion McD...murah beb...


Ini resit ktorg...


Saki baki makanan ktorg ....


Aku yg kekenyangan


Klau ini xjd gak mmg aku malas nk layan dh pasnie.....masuk nie dh 4 kali aku coret cite tentang lunch ktorg nie....smlm ktorg g mkn kat McD kota damansara (ade makna tmpat nie).....smpai je kat sane punyelah penuh org....parking pun susah...tp ade satu kete nk kuar tp ena xreti nk parking sisi...same cm aku je....hehehe...
Masuk je dlm...perghhhh punye lah ramai...tempat duduk pun xde yg kosong...nasib baik elok je ktorg abis order, ade meja kosong....mkn lah smbil berborak ntah ape ntah....ena order chicken mcdeluxe ngan air milo aku order fillet of fish ngan air coke....
Sekian saje dr aku yg menulis.....

4 comments:

zh-ena said...

hehehehhe mmg tak reti nak parking mcm tu..klu kosng ok lg la blh adjust mskkan keta kat situ..nie dpn n belakang ada keta..mmg tak berani

Shumierain said...

kalu stakat lunch kat dpan opis aku pas dah last minute br nak roger, 1 jer pesan aku..

KORANG LEHHHH BLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH..(emotional yg xterhengga)

Zura said...

Aiii mie...marah nmpak...hahahha

Shumierain said...

ehhhh maner ader aku MARAH..xlah...aku maner reti nak memarah ni..COOOOOLLLLLL