Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, July 30, 2012

No Purse, No License, No IC and No Money

Assalamualaikum....



No purse


No license


No i.c


so no money

Hari nie aku tertinggal semua di atas....atas sebab tumpang simpan dalam beg adik aku masa pegi The Store malam tadi...terlupa pulak nak mintak....sampai opis dok cari² handphone terasa kehilangan pulak...rupanya tertinggal purse...

>>>Harap² tak de lah road block balik nie.....image from google....

~ zura ~

16 comments:

.: iEyLa :. said...

huisshh..bahaye ni kak..
moga dipermudahkan segalanya..

atty's said...

insyallah takde..polis..hehehhee.
kty lagi ler , terlupa roadtax mati dr minggu lepas..tadi baru hidupkan.selamber je jalan2 sabtu ahad tadi

~AmyLiana86~ said...

nasib bulan pose kan..xyah kuo duit belanja..nsib abg polis xrajin wat roadblok..hhee

|| NaFiRaa || said...

bahaya nih.. kalo saya mesti berada dalam keadaan cuak sepanjang tempoh memandu..kekeke.. moga semua selamat k~ :)

Zarena Heeney said...

harap2 ada lah hehehehhehe

Myra Jay said...

Kalau kita tak perasan benda2 ni takdak kita boleh relax drive, tp kalau kita tau tak bawak, memang menggelabah la ;D

Zie Madini said...

hehehe...camno leh lupa tu :D mmg tak best bila lupa bawa purse kan

Ardini Humaira said...

dni kalo terlupa purse memang penasaran lah sebab balik koje suka singgah param depan skolah hehe

Zura said...

dah selamat dh eiyla..hehe..thanks atas doa tersebut..

Zura said...

hebat kty..hehehe

Zura said...

xboleh nk pau kot amy...heehe..

Zura said...

kalau xsedar xpe nafira..cuak jgaklah tp jgn tunjukkan..buat selamber je...

Zura said...

ko na..jgn masin mulut..

Zura said...

tul tue myra...sbb dh thlah akak cm gelabah jgak tp boleh je bg alasan pura2 xbwk..

Zura said...

ye lah zie...nk soping ape pun xboleh...

Zura said...

hehehe..mase tue pun mber akak ade ajak g bazar..terpaksa tolak lah..sbb xbwk purse...