Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, August 7, 2012

Tahniah

Assalamualaikum....

Setelah lama aku tak mengunjungi blog kengkawan....macam-macam cerita aku tengok korang update....memang banyaklah aku terlepas baca...ye lah kan..mood nak berblogging sekarang nie macam hampeh sikit....

Paling aku teruja bila dua orang kawan blog aku nie bakal jadi selebriti blogger....tak mustahil dorang berdua nie akan jadi pelakon atau penyanyi kot satu hari nanti...hehehe...ye lah sebelum nie kita asik di hot kan dengan cerita artis you tube....

Macam-macam cara nak jadi terkenal....yang penting usaha untuk jadi terkenal.....aku solutelah dorang berdua nie sebab usaha dorang membuahkan hasil yang positif....tapi awas...setiap ape yang kita buat akan di perhatikan bila dah terkenal nie....

Sapa orang yang aku maksud kan tue...dua orang yang pernah buat surprise masa birthday aku tahun lepas....























Myra bakal muncul dalam rancangan Panorama TV1 untuk di temubual...wartawan Panorama akan menemubual suami Myra tentang hobinya...apa² pun kita tunggu keputusan dari Myra sebab benda nie belum di sah kan lagi dari pihak Myra sendiri...masih dalam peringkat perbincangan...


Dini pulak telah menghiasi majalah Wanita...aku belum baca lagi isi kandungan nya...ari tue member aku ada bawak majalah tue kat opis tapi tak tengok pulak....

>>>Sesapa yang masih belum mengenali mereka² ini jom masuk blog dorang - Myra & Dini

~ zura ~

12 comments:

maszmadi said...

tumpang bangga jugak buat mereka berdua... dah glamour dorang kan.. x lama lagi mana tau giliran zura pulak menyusul.. hehe

|| NaFiRaa || said...

Tahniah buat mereka~

Myra Jay said...

Adehhh kak, mana mungkin nak jadi penyanyi @ pelakon ha...hehehee :)
Thanks kak untuk special entry ni dan tahniah buat Dni :)


**Myra dah kol pihak Tv1, pengambaran buat kat KL, in case pihak diorang ke penang akan roger kami ;)

Liza Razak said...

wahhh..untung diorang :)

Zie Madini said...

whoaa! akan keluar dlm tv kooo..kelas ah! bravo dear :)

Ardini Humaira said...

wow! tahniah sis MJ.. hehe... dni pon adom skali.. *blushing* ^__^ tq kak

Zura said...

jauh api dr panggang lah masz..hehehe

Zura said...

toce toce nafira...wakil..

Zura said...

eh mana th..hikhik..moga ade rezeki ye myra..

Zura said...

tuelah liza...drg rajin..itulah hasilnye...

Zura said...

hehehe..kalau zie dul semenanjung sure zie boleh jd cm drg...senan gnk berulang alik ke KL...

Zura said...

ye lah...solute kat krg ber2...