Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, August 8, 2012

Bau Bonus Raya Dah Kat Hidung Nie

Assalamualaikum....



Image from google
Budget tuk raya kena cut lah tahun nie...nasib baik baju n kasut raya dah ada...

Alhamdulillah....tahun nie still dapat lagi bonus raya....dalam kata tak nak bagi tue...still jugak bos aku nie bermurah hati untuk memberi ktorang senyuman sampai ke telinga....sekurang²nya raya nanti tak de lah sesak sangat....

Seperti tahun² sebelum nie...amount yang kitaorang terima masih sama...itu pun dah syukur yang amat....dapatlah membantu sikit....even aku nie bujang pun...kena jugak hulur² untuk beli persiapan raya kat rumah....paling wajib duit raya tuk anak buah yang semakin bertambah...

>>>Adeh...kali nie duit raya tuk anak² buah n adik² bertambah...nak kumpul duit tuk kahwin lagi...duit tuk road rax n tukar nama kereta lagi....aduuuuuuuusshhh.....ayoyoyoyo...

~ zura ~

14 comments:

Myra Jay said...

Alhamdulillah, lebih baik ada dari tiada kan..

Mcm Myra tumpang bonus asben jela ;)

Nens Collection said...

kalo ckp pasal duit..mmg sentiasa x cukup kan..org yg dh kawen ni pon slalu ekonomi down..tp nk xnak redah ajek..huhu

Nens Collection said...

mmg mantap ler..siap bersampan lagik..hehe

sori lama x jenguk sini..ilang mood berblog..hehe

ieda said...

syukurrr
ada juga dik
dari x ada
co akk nie entahh lahh huhuh

maszmadi said...

alhamdulillah, erm agak2 masz ada dalam senarai x?.. haha

Dkna Abza said...

esok kakitangan kerajaan dapat bonus :)

Ardini Humaira said...

dni tade bonus, kak. sobsss.. tumpang bonus asben je :'(

Zura said...

syukur sesgt myra...

Zura said...

sampai mati pun masalah duit xkan selesai nens..

Zura said...

insyaallah kak ieda..adelah tue..doa2kan jelah..

Zura said...

wah.masz..dh beso pun nk duit raya erk..

Zura said...

wow bestnye dkna...

Zura said...

xpelah dini..at least ade kan..kalau deen syg dini byk2..sure dia bgnye...hehehe

Zura said...

xpe nens..kite nie pun lama mood tue nk dtg...