Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, August 13, 2012

Puas Aku Refresh

Assalamualaikum....

Sangat sakit hati dan sedikit kecewa bila tak dapat pingkan blog dalam Kelab Blogger Ben Ashaari...sebabnya bila dok refresh² page tue still tak nak appear....jadi macam kat bawah nie lah....ada tiga entry dari ari jumaat aku nak ping kan tapi tak dapat...so pingkan kat ZT-MGR fanpages je lah....


Satu medium untuk menambah kenalan dan entry anda di baca...

~ zura ~

2 comments:

Zie Madini said...

hehe...zie pun selalu ping blog kat situ gak :) so far takde sbrg problem. tp mmg sgt sakit hati bila tak leh nk ping...huhu

Zura said...

lah nie dh okey zie..