Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, June 21, 2013

Anak Buah Ke-15

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah sabtu lepas 15.06.2013...adik aku Anor selamat melahirkan baby boy...tahun nie je mak bapak aku dapat tiga orang cucu....waaaaaaaaaah...berkembang sakan famili aku sekarang nie....nie anak buah aku yang ke-15....pejam celik pejam celik dah ramai anak buah aku....terujanya....

Dilahirkan melalui kekdah-kekdah pembedahan....selamat mak dan anak melihat bumi Allah nie....beranak kat Hospital Sungai Buloh....lepas dapat tahu dia dah beranak...mak aku merengek² nak pergi tengok cucu dia....aku lah kena bawak kan sebab adik aku Izah ade tiga orang askar kena uruskan....

Oleh kerana aku nie Puan yang masih solo...eh macam mana gayanya tue...hihihi...maksudnya...dah kahwin tapi belum ada anak lagi....akulah kena melepaskan hajat ibu tercinta....sampai² je..."mak ai...br kuar ko dah macam bape hari dik oooiii.."...faham tak maknanye tue....

Sungguh terkujat bila tengok baby sekarang dah macam tak bape nak baby...kuar² je dah macam berminggu² ko beranak...apa penyumbang kepada kebesaran baby² sekarang erk..??erm...pemakanan kot...ini pun berat dia 2.99kg...tak ke di bundarkan menjadi 3kg...alhamdulillah dia sehat...itu yang penting...

Jom layan muka dia kat bawah nie...alololololololo....


Hai...nama saya Mohd Danial Farhan B Hasbullah....

>>>Aku dah lama tak berkunjung kat blog kawan²...sekarang nie aku tengah menghadap satu sindrom di mana aku tak boleh bukak blog sendiri...ini pun create entry then post without review my blog...

Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB

~ zura ~

6 comments:

zarena heeney said...

comeynya ra ank buah ko ra

Myra Jay said...

Alhamdulillah... :)

Comel anak buah terbaru..
Tak sangka dah 15 anak buah ye kak ;D

fa sham said...

comelnyer...

http://lollista.blogspot.com/2013/06/novel-kirana-aqila-chapter-4-here-i.html

Zura Zue said...

Aah myra..xsangka sgt. .

Zura Zue said...

Thanks fa sham...

Zura Zue said...

Skrg dh debab na...