Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, May 18, 2009

Menanti Orang Baru

Assalamualaikum w.b.t.....

For this time, aku tgh menunggu kelahiran ahli baru dlm famili aku....adik aku sdg menunggu hari tuk bergelar ibu....insyaAllah mak bapak aku akan terima cucu lelaki yg ketiga....selepas abg aku yg sulong (perkahwinan pertama) dan kakak aku....klau yg nie dh lahir, aku dh ade 3 org anak buah ppuan n 3 org anak buah lelaki....

Semakin bertambah ahli keluarga aku....semakin peninglah Mak Kenon nk menjaga nye....klau adik aku dh selamat beranak...mak aku kena ngadap 4 perangai....adik bongsu aku, anak kakak aku, adik sepupu aku (anak Pak usu) n anak adik aku....dh mcm nursery lak umah aku tue....sian mak aku...dh lah usia meningkat....badan pun dh xlarat sgt....so dgn itu bapak aku d angkat sbg assistant mak aku...hehehe....

Nti klau ade gambar aku akan letak dlm entry akan datang....

Free Signature Generator

4 comments:

Shumierain said...

ohhh cam2 aku kena panggil ko MAKCIK LA..

iman said...

hehehe mcm umah atuk iman jer acik zura, nursery.....tp ok kan, mengeratkan sirratullrahim...;p, cuma umah atuk iman ade baby sitter..

zh-ena said...

wah ramainyer mak ko jg bby..

Zura said...

nak buat cm ne...dah cucu...nk xnk kena lah jaga...