Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, May 4, 2009

Tag dari iezmierah

Sbb ko nk th sgt kan ape ade dlm purse aku nie...so aku jawab gak lah tag ko ngan ketidakan ikhlasan aku...hehehe...(padahal suke ko tag aku :))




Jenama purse : Guess kot...sbb ade huruf G

Tahun beli : Tahun lepas..2008

Sebab beli : Purse lama dh koyak n buruk

Tempat beli : Uptown Danau Kota

Tukang beli : Aku lah sapa lg nk belikan

Tukang Bayar : Aku juga lah.

Harga : RM10.00 je...murah kan

Tentang purse ni : Ada byk poket tuk simpan pelbagai khazanah kad...lg satu dia suitable tuk aku lah...xbesar sgt n xkecik sgt....sedang² aje....senang nk selit kat poket belakang suar jeans....senang nk kepit kat ketiak....hehehe...pokok nye senang nk letak duit....itu tujuan aku beli purse....






Dlm purse aku...biaselah...mcm org lain gak...ade i.c..kad yg ntahpahapantah....cm aku ade kad ATM...maybank, cimb n BSN...kad je byk....insurance card...tesco card...Ria card...petronas n smile card....licence....calender n name card....aku nie xleh klau dlm purse tue ade memecam resit atau erti kata lain sampah...klau ade je bnde yg agak menyemakkan mata aku sure aku buang...

Review tentang org yg tag aku:

Suzi nie kawan aku mase tingkatan 2...satu kelas..tp mase tue xbape rapat sehingga lah ktorg kena pindah kelas...mase tue lah ktorg jd satu group-aku, ija, imah, salina n z....mase tue gak ktorg dpt tawaran jd Ahli Lembaga Koperasi dr Puan Mariam....so bertambah intimlah ktorg.... :D...pastue ktorg kwan smpailah skrg....walaupun aku xbape contact sgt makcik nie tp hub.ktorg still on...sehinggalah skrg....

Aku pun teringin nak tag org2 ni.. jawab ye..:-

Teringin nk tag roommate aku tp drg xde blog....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....so xdptlah nk tag....erm..aku tag shumie lah....jawab mie....aku th purse ko tue ade memacam khazanah berharga.....

2 comments:

zh-ena said...

heheheeh saper la kita kan..beli sendiri ajer la purse

Zura said...

hasil titik peluh sendiri na...itu lg berharga... :D