Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, December 7, 2012

Siapa Dapat Capture Nombor 33,333

Assalamualaikum....

Aku perasan dah lama rasanya tak buat capture number pelawat....di kesempatan ini aku nak buat capture number pelawat tuk korang yang masuk ke blog aku nie....number yang aku nak korang snap adalah 33,333....macam cantikkan number tue.....

Siapa berjaya capture nombor tue ade saguhati tuk korang....so rajin² dan alertlah akan number nie kat blog aku ye....sebenarnye alang² aku nak beli hadiah tuk pengomen z77 dan segmen raya aku tue...aku buatlah capture number nie....

Korang cume perlu print screen number tue then terus buat entry dan terus inform aku kat ruangan komen entry nie ye...pemenang sehingga ada yang dapat capture....senangkan....


Sekarang 33,003...cari 33,333...cepat cepat...jangan terlepas peluang ini...


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB


~ zura ~

20 comments:

Cikgu Ma said...

kena rajin datang ni...hehe

ieda said...

tahniah ! ...

Nafira usof said...

hehehhe.. harap2 dapat lah no tuh~ hehehe

maszmadi said...

erm..... biasenyer kalu capture2 ni masz selalu tertinggal... huhu

nur anis said...

alaa..baru 33032..kena jenguk lagi ni macam ni..:)

zh-ena said...

tungguuuuuuuuuuuu

NahDaTuLIzaH said...

nape tak 77777? lagi cun tu..nombor favourite ko kan.. huhuhu

Zura Zue said...

tuelah kalau nk hadiah kena rajin terjah...hikhikihk..

Zura Zue said...

ape yg tahniahnye kak..:D

Zura Zue said...

insyaallah nafira...kalau ade rezeki...

Zura Zue said...

manalah th kali nie rezeki masz ke..??

Zura Zue said...

kena tunggu lama lg anis..jauh lg number tue..

Zura Zue said...

tunggu smpai berjanggut ye na

Zura Zue said...

akan datang izah..jauh sgt number tue..hehe

wahida said...

kena rajin2 masuk sini kalau mcm tu...

siapalah yg kena tu kan...

zh-ena said...

wah nk dkt nie
tapi mesti aku tak sempat snap kot huhuhuhuhu
kat umah mana ada masa pun

zh-ena said...

yeayyyyy dpt capture that no hehehehehehhehehhehe

Zura Zue said...

rezeki spa lah tue kak..

Zura Zue said...

klau dh rezeki na...

Zura Zue said...

hehe...berjaya jgak ko ye...