Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, December 13, 2012

Kering Idea

Assalamualaikum....

Sebenarnye dari pagi aku dok pikir ape bende yang aku nak taipkan kat blog aku nie...kering benar idea aku hari nie...satu pun tak keluar dari otak...adoooii memang kemarau betul otak aku nie....kalau tak ade jugaklah satu dua entry untuk sehari....

Sebenarnye aku tak sabar nak tunggu perlawanan bola malam nie...Malaysia menentang Thailand....harap² dapatlah Malaysia menang masuk finalkan sekali gus menang untuk piala AFF Suzuki buat kali kedua berturut²...sangat teruja wooo kalau Malaysia menang...bangga jadi anak Malaysia....

Oleh kerana kekeringan idea untuk menaip...aku pun godeh²lah entry² lama...sangat menghiburkan bila baca entry² lama nie...adakalanya buat aku sengih sorang² depan pc nie...ada jugak entry yang buat aku rasa macam bukan aku yang menaip...

Banyak jugak kenangan yang tertulis dalam blog nie...sesekali boleh jugak mengimbau kenangan dengan gambar² yang aku selitkan....erm...apa lagi erk nak taip...hujan² nie kalau dapat peluk bantal best nie...selubung ngan selimut...perrrggghhhh...

~ MALAYSIA BOLEH ~


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB



~ zura ~

5 comments:

Norhaizan hakim said...

Kak zan kongsikan satu tip (lupa dari blog mana kz dapat)..sentiasa ada buku nota dan pen ke mana saja pergi dan catit apa saja yg terlintas di hati..catitan2 itu nanti boleh dikembangkan menjadi entri yg menarik!
Kak zan pun excited nak tonton bola.

intanfirdaus247 said...

selamat malam..:)

Zura Zue said...

hehe..ntahlah kak..nk jalan2 bwk pen n notebook...

Zura Zue said...

dah pagi dah kak intan...

zh-ena said...

cha yok cha yok