Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, October 9, 2012

Update Bloglist

Assalamualaikum.....

Rasanye dah tiba masa untuk aku kemas kini bloglist aku...almaklumlah...banyak followers pun belum tentu aku ikuti kesemua cerita korang kan....lagi pun bila nak baca blog korang tue nak scroll down tue punyelah jenuh....dah capai ratus² dah...

Sempena hari baik bulan baik nie....aku nak korang tinggalkan link korang untuk aku masukkan dalam bloglist aku....aku tak menjanjikan ape² tapi InsyaAllah aku akan sentiasa berkunjung ke blog korang...biarlah masa yang menentukannya....

Aku akan update blog korang secepat yang mungkin untuk aku terus ikuti cerita korang....honestly aku cakap....aku akan sentiasa berkunjung ke blog member² yang rajin berkunjung ke blog aku...bukan untuk membalas tapi orang berbudi kita berbahasa...kategorikan jantina anda ye...


Jom join says.com & Blingd untuk jana pendapatan sambil berFB


~ zura ~

12 comments:

.: iEyLa :. said...

nakkk!!!!

http://ieyla.com

Nens Collection said...

hehe..cuba naseb..;)
http://www.nenscollection.blogspot.com

Nafira usof said...

nak joint bloglist jugak~

http://lovenafira.blogspot.com/

fara said...

nak nak jugak :)

www.farrahdiana.com


btw, fara nampak awak berminat utk pakai Premium Beautiful corset kat blog FL.
kalau nak tahu details, boleh email me at fdiana83@yahoo.com/www.farrahdiana.com :)

~aSHa~ said...

http://mdm7781.blogspot.com

tq lalling

ieda said...

nak joint jugakkkk ;))

iedaimmi.blogspot.com

wahida said...

nakkkk!!

http://wahidayatulaswa.blogspot.com

Myra Jay said...

Boleh lagi tak tinggalkan link :)


http://normj1001.blogspot.com/

:)

maszmadi said...

owh, nak buat bloglist baru yerk..... jgn lupa letak link masz yerk

http://maszmadi.blogspot.com

ash said...

nak juga :-)

http://djdanchef.blogspot.com

Mummy Adriana said...

nak nak :)

http://mylittleadriana.blogspot.com

afifudinsohaini said...

http://jeritpekik.blogspot.com/