Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, October 25, 2012

Cucu Datang Serbu Atuknya

Assalamualaikum.....

Beginilah keadaan rumah dan abah aku bila discharges dari Hospital Sungai Buloh isnin lepas....living room di jadikan port bapak aku untuk berehat...sebenarnye bukanlah port yang sesuai sebab terlalu bising....tapi mungkin bapak aku tak nak terlalu terkurung kalau di tempatkan dalam bilik...

Lagi pun senang kalau orang nak datang melawat....bila dah kat depan nie...banyaklah cucunya datang menyerbu nak tumpang sekaki tido sebelah...tak kurang plak nak suruh abah aku dukung, pangku...nak kongsi makan ngan abah aku.... 



Cucu kesayangan abah aku Warrah (baju pink)....semalam dia sibuk nak kat abah aku...si bulat plak (baju biru) dok tendang² atuknya...nak bergurau lah tue...

>>>Tak de hati nak beraya esok...fikiran totally kat kesihatan abah...Ya Allah permudahkanlah urusan kami....


Jom join says.com & Blingd untuk jana pendapatan sambil berFB



~ zura ~

6 comments:

zh-ena said...

bersatu hati menjaga abah ko ra..raya tetap beraya..

wahida said...

Alhamdulillah, abah zura dah sihat...

pakcik jgn skip mkn ubat tau...

Myra Jay said...

Salam Aidiladha buat akak sekeluarga dan semoga Abah akak kembali sihat sepenuhnya ;D

Zura said...

mmglah na..tp xde hati lah na..

Zura said...

xskip lg kakak..sbb ramai nurse kat umah tue...

Zura said...

thanks myra...