Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, October 2, 2012

Selain Makan Gaji Boleh Cuba Yang Ini

Assalamualaikum....

Semua orang perlukan duit....macam² cara jugak kita nie nak mencari side income...macam aku selama aku berblogging ngan berfacebook nie...adalah dua tiga komuniti pengiklanan aku join...cara yang sangat mudah dan tak perlu keluarkan sebarang modal....

Entry aku nie ala-ala gangnam style lah...eh silap ala² nak promote untuk korang sama² join...concept ketiga² nie sama je...just 'click' je....earning di kira per click...so sekarang nie aku rancak jugak lah aktif untuk komuniti yang baru sebulan aku join nie...

Nuffnang yang di pasang di blog....terima kasih bebanyak pada nuffnang...aku nie dah jarang² mengupdate blog tapi still nuffnang sudi bagi BE kat aku...oppss...jangan tanya ape tips nak dapat BE ye...sebab aku boleh jawab..."jarang²lah update"....kihkihkih... 


Inilah komuniti perngiklanan yang aku join melalui facebook...so dalam kita berfacebook kita boleh dapat earning jugak...korang nak join boleh click kat sini....http://blin.gd/4il4



Ini lagi satu...says.com...kedua² nie aku baru je join...adalah dalam sebulan...earning pun naik sikit² tapi sentiasa naik....

>>>Jom join....

~ zura ~


8 comments:

Nens Collection said...

wahh..alahamdulillah..nens sakat nuffnang jek..tu pon xde BE..okeylaaa

Has said...

nak join gak la :)

|| NaFiRaa || said...

yang say.com tuh tampal iklan kat mana??

Zura said...

xpe nens..pelan2...joinlah say.com n blin.gd nie..

Zura said...

cepat has...senang je...

Zura said...

okey nti sy jawab kat komen nafira ye...

zh-ena said...

akan join mana2 yg mendtg duit eheh

Myra Jay said...

Myra pun kena jarang update gak la.. ;)

Tp blog myra lg jarang update, lg BE tak sudi melekat ;D