Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, October 12, 2012

Cheesy 7 Reloaded Yang Sedap

Assalamualaikum....


Kalau dah rezeki tak kan kemana kan...kalau sudah tersurat itu rezeki kita...pasti Allah akan bagi jugak...begitulah aku...semalam dengan tidak di rancang....adik aku ajak aku pegi makan pizza...kitaorang makan kat Kota Damansara Seksyen 6...selalu makan kat The Store tapi kali nie pilih tempat lain plak....

Kitaorang ambil set cheesy 7 reloaded untuk empat orang punya makan walaupun ada enam orang yang pergi...lepas tue ambik side order untuk lagi dua orang...harga untuk set nie RM42.50 kalau tak salah aku...pizza kitaorang ambik perisa chicken chop...

Air yang di sediakan plak mountain dew...memang seleralah makan....tengah laparlah katakan...tapi sedap...hehe...ada empat jenis pizza lagi untuk set nie...bilalah nak try domino pulak...asiklah makan kat pizza hut....

Jom join says.com & Blingd untuk jana pendapatan sambil berFB


~ zura ~

19 comments:

Azera Aziz said...

SUKA PIZZA SGT2.. HEHEHHE

Nens Collection said...

sedappnyerr2!
bila org nk banje sy ni..hehe

Nafira usof said...

sedapnye!!

~AmyLiana86~ said...

sedapnyer kak..huhu

Myra Jay said...

Betul tu, kalau dah rezeki pasti dapat makan jugak :D

MRS Rongoks said...

terliur T_T

wahida said...

sedapnya....

ieda said...

aduhhh sedapnyaa
dah 2 blog akak singgah tayang pizza hut nie dikk
huhuhu

shameel Iskandar said...

Sodapnya pizza. Lama dah sy tak mkn pizza. Last mkn bulan oktober thn lepas.

Zura said...

sy suke mcd lagi azera

Zura said...

buat solat hajat nens,,,,hehe

Zura said...

so delicious..harus cube nafira

Zura said...

trylah amy..pasti x kecewa...

Zura said...

lap air liur tue mrs rongoks..

Zura said...

trylah kak..

Zura said...

itu maknanye nk suruh akak try tue kak eida..

Zura said...

lamanye xmkn pizza shameel...

Zura said...

tuelah myra...rezeki nie hanya allah je yg th...

zh-ena said...

sedapnya