Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, October 23, 2012

Paratha Beef Hot & Roll

Assalamualaikum....

Bila berada kat hospital makan surenye tak menentu...lagi² bila ahli keluarga tengah sakit....tapi sempat jugaklah menikmati makanan yang enak nie untuk alas perut....pernah makan tak...Hot & Roll...makanan yang ringan dan untuk alas perut.....

Lepas dapat tahu abah dah berpindah ke HDW hati rasa lega sikit....barulah selera sikit nak makan...jalan²lah nak pergi kantin tapi ternampak benda nie....terus terasa nak makan benda nie....ramai jugak yang order benda nie...

Mak aku beli pizza chicken & chesse...aku ngan Seha order paratha beef...Wiyah pulak order marshmallow....harga makanan kitaorang RM4.90...mak aku plak RM6.90...air beli kat machine je....nak tengok rupa paratha beef...




Cara pembuatannya....ralit tengok orang nie buat....


Packingnye yang smart... 


Ini rupa sebelum di keluarkan....


Saiz dia kecik je tapi kenyanglah makan....


Nampak tak beef, mayonis tue...selerakan...ada paratha beef rendang...sedap jugak tapi dah cuba makan so aku try yanf nie....


Jom join says.com & Blingd untuk jana pendapatan sambil berFB
http://blin.gd/4iI4



~ zura ~

12 comments:

nur anis said...

aduh..lapar pulak nengok...

~AmyLiana86~ said...

best giler.. =)

ieda said...

pada akk ok lahh .. not bad ;))

Nafira usof said...

wew~ nampak sedap sgt! tetiba teringatkan mcd chicken foldover~ sedapnye!

Cik Cyida said...

sedapnye.. :D

zh-ena said...

suka mkn..ada jual kat the store

Zura said...

nur anis - jom makan

Zura said...

sedap kan amy..

Zura said...

bunyi nye macam biase2 je kak..

Zura said...

chicken foldover??..seakan kan..

Zura said...

mmg sedap syida..

Zura said...

a'ah na..mula kenal bende nie kat the storelah..