Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, October 24, 2012

Hot & Roll Lagi

Assalamualaikum....

Ini hari² terakhir di hospital...iaitu hari Ahad....aku nak tunjukkan lagi makanan dari Hot & Roll yang sodap nie....kali nie aku order chapatti beef rendang yang berharga RM4.90...ralit tue tengok budak perempuan nie buat...bukan susah pun...sonang ajo...hehehe...









Inilah rupenya...banyak jugak dia letak rendang tue...tapi aku lagi suka kalau dia guna paratha bukan chapatti...


Nuyin...


Balqis...


Anak abang aku yang sulong....jarang dapat bergambar cam nie ngan dorang...



Adik yg paling rapat merangkap kawan baik...hehehe....


Aksi sepanjang menunggu...tak de buat papa kan...sebelum nie kitaorang tunggu kat lobby tapi lobby ramai orang so tunggulah kat bawah arah nak ke cafe...sejuk sikit berbanding ngan kat lobby...


Jom join says.com & Blingd untuk jana pendapatan sambil berFB
http://says.com/my/zuetahir/invite
http://blin.gd/4iI4

Jangan lupa join http://zura-merrygoround.blogspot.com/2012/10/update-bloglist.html


~ zura ~

4 comments:

PinkUmmi said...

wah...sedapnye...(^_^)

Myra Jay said...

Tak penah tengok rasanya lagi ni, nampak sedap tu :D

Zura said...

mmg sedap pink ummi

Zura said...

sat lg kat penang sampai lah tue..