Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, October 23, 2012

Tanda Tunang Sayangkan Kita

Assalamualaikum....


Baru berapa  bulan pakai spek...tak sampai setahun...spek aku dah retak sikit...alahai zura...yang aku square kan tue lah yang retak...nak keluarkan anak buah aku dari buaian...pastu tersangkut terus jatuh...nasib baik tunang aku tak marah dan terus nak tukar yang lain...hehehe...itu belum kawin...buat salah pun tak marah...kalau dah kawin sure meletop² dia marah....hahahahaha....


Jom join says.com & Blingd untuk jana pendapatan sambil berFB



~ zura ~

8 comments:

zh-ena said...

msh utuh sayang di hati hehehehhe

Nafira usof said...

sy punye spek pon dh nazak dh nih.. kekekee.. cermin dah calar balar dh~

~AmyLiana86~ said...

saat bahagia..=)

NM02 said...

kite patot pun dah lama kena pakai mata ompek...tapi... entah... tak nak ajar berkaca mata, nnt makin bertambah power

Zura said...

insyaallah na...

Zura said...

jom tukar yg baru..

Zura said...

moga2 berkekalan kasih tue amy..hehhe

Zura said...

memula xnk jugak pakai sbb nti power jd tinggi NM02