Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, April 18, 2009

Trip tp Cameron Highland - Part 3

Assalamualaikum w.b.t.....

Ha...dh pun smpai ke banglo yg akan d huni oleh kami sekeluarga.....mmg cantik lah banglo dia...

Nie banglo penginapan untuk staff² TNB....bayaran cume RM20.00 untuk bape lama yg kite nk dok....mmg best kan....
Mase masuk tue sume cm 'perak' sikit....masuk bilik nie masuk bilik tue...toilet pun ktorg ambush gak...hehehe...ialah nk tgk dulu cm ne rupe toilet n shower nye....smpai² je memasing cop bilik dulu...itu yg memule ktorg yg single nie nk tido bilik kecik tue tp kakak aku ckp bglah tuk org² lelaki sbb senang drg nk salin² baju....

Erm...so terpakse lah mengalah ngan cadangan kakak aku yg masuk akal tue...ialah klau dh sume bilik org ppuan concer (betul ke spellingnye nie, belasah lah jnji ade bunyi)...segan la drg nk masuk bilik air tuk mandi dan sewaktu dgnnye....toilet lak sume nye dlm bilik...so kan cm payah sikit....
Okeylah, mehlah jengah² sebahagian gmbar d bawah nie.....

Layannnnnnnnnnnnnn......




Nie mase br smpai...dr kiri anor, mak, ceah n mak lang (kakak mak aku)



Ini living room.....gelaplah gmbarnye.



Nie lak dining room...meja tue saksi kepada menu² ktorg yg melimpah ruah...alhamdulillah...



Nie wiyah...berposing sekejap kat single bed...cadangnye yg single tido kat bilik nie....



Nie lak bilik tuk mereka² yg dh berkawin.....

3 comments:

chugie said...

bleh tahan ek banglo ni. Mahal x ra? aku pn dh lama x ke cameron. Ade gak ajak hubby, tp die x nk lak huhuh cedih je.

Shumierain said...

amboiii murahnya..umah ni open utk staff tnb jer ker..kengkwn kpd staff tnb bolex..sesgt reasonable n cantek la 2..

Zura said...

nie tuk org tnb je...murah lah z...RM20 tuk bape mlm ko nak....klau ko nk g kan Mie ko knalah bkawan ngan kakak aku...hehehhee...