Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, November 30, 2011

Sabah - Part 2

Assalamualaikum.....

Gambar permulaan sepanjang perjalanan ke Sabah....tak dapat load banyak sebab gambar dalam computer kat umah....belum ada masa nak transfer lagi....memang nak berkongsi pengalaman ngan korang tapi masalah gambar...pelan² ye...insyaallah aku akan tunaikan permintaan Ieqa ngan Masz....

Aku ngan Ain...sementara menunggu....

Naik Air Asia yang merah menyala nie haah...

Dari dalam jendela....

Dapat duduk kat sayap...

~ zura ~

10 comments:

dwaty said...

bila peginya.... saya baru jer balik dari kk...

maszmadi said...

eee, sabtu ni pon masz akan naik belon merah tu tapi ke kelantan... hehe

erm, sikit dulu yerk, x per, kami tunggu dengan penuh sabar... hehe

ieda said...

huhuhu kenangan naik air asia .. rasa x nak naik dah .. mabuk dikk sib baikk akak x muntah huhuhu

emieysandra said...

bercuti kt sabah k? ehehe..

Ardini Humaira said...

bestnye akak ke sana.. dni 25 dec ni ke miri :D

Nida said...

Seronoknya cuti-cuti Malaysia. Kak Nida belum pernah sampai ke sana lagi.. mesti mutiara kat sana murah.

dhiera said...

pegi sabah? sabah best kan? rasa nak pergi lagi lagi dan lagi!

suw said...

teringin gak gi sabah..nak gi kundasang..dlu pegi tahun 2008..lama giler dah..

btw salam kenal :)

Myra Jay said...

Myra xpenah p Sabah lg..

Akak dok kat sayap mesti bising giler kan..

Cik Bambam said...

kita bulan jan 2012 baru nak gi KK.. tungguuu~!! hehehe