Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, November 27, 2011

Tahniah Kerana Malaysia Boleh

Assalamualaikum.....



Aku masih terase lagi bahang kemenangan Harimau Muda kita menentang pasukan Garuda di Sukan Sea yang ke-26 kat Indonesia.....tahniah aku tuk dorang-dorang sebab buat aku bangga dengan kemampuan pasukan kita beraksi....

Dua tahun mempertahankan pingat emas bukan perkara mudah.....lagi pulak bermain dia tempat lawan yang memang musuh tradisi kita....dengan provokasi melampau yang di tunjukkan oleh pasukan lawan....

Tapi pasukan kita boleh merencana kemenangan untuk kita terus berbangga....akhirnye dapat jugak kita buat penyokong pasukan lawan tersenyap di stadium...ini misi kita....tapi perjuangan masih belum selesai....

Malam nie ada lagi perjuangan untuk menempah tiket ke Sukan Olimpik....kita berada bersama pasukan Syria, Bahrain dan Jepun....aku tak tahu sejauh mana kemampuan Syria dan Bahrain tapi pasukan Jepun memang teror....antara lawan yang kuat di Asia.....

>>>Pape pun semoga pasukan kita berjaya menewaskan pasukan Bahrain malam nie.....MALAYSIA BOLEH... 

~ zura ~

6 comments:

FANA ZABIL said...

hidup Malaysia!

Mknace said...

:) :) :)
i'm back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited

Jai said...

Walaupun tewas dengan bahrain mlm tadi, tapi x kisah sangat sebab bahang tumbangkan indonesia masih terasa..ha3

Nida said...

Kak Nida sampai berjaga kul 5 pagi sebab nak tengok live dari NZ ni (menonton melalui internet)... bangga menjadi rakyat Malaysia.

p/s: Blog Kak Nida akan bertukar dari radinsah.blogspot.com ke http://ucualong.com

Sharinginfoz said...

teruskan usaha agar menang dalam peringkat yang lebih tinggi

iMBobo said...

kekalahan malam td mybabkan Harimau tak layak utk sukan olimpik :(