Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, May 14, 2012

Jumaat Hilang

Assalamualaikum....


Seperti kelaziman bila bukak blog nie aku akan bukak sekali akaun nuffnang aku...bukan mengharap duit masuk tapi nak tengok traffik blog nie...nak buat comparison dari sehari ke sehari...nak tahu perkembangan blog nie....

Bila tengok je traffik tuk blog Merry Go Round aku nie..ade satu kejadian pelik kat carta traffik nie...mana perginya 11hb punya traffik....hari Jumaat....hilang pulak dia...10hb terus melompat ke 12hb....

>>>Kesilapan teknikal....

~ zura ~

12 comments:

Nens Collection said...

SY BUKAK NUFFNANG TGK DUIT AJOK..HEHE..
YG LAIN BAPE NK RETI TGK NYERR..HEHE

.: iEyLa :. said...

hikhik..bulan ni bulan lompat kot kak..ahakss.. :p

iedchan said...

owh boleh skip2 tarikh la plak ye...hehe

btw i folo u tambah kan traffic la..

ieda said...

aah kesilapan teknikal ekek
akk x pernah lak terjadi
uopsss dah lama x tgk ..
zazzzzzzzzzzz nak pi bukak ! .. ;))

oya said...

pelik2..skip x tentu psl..

Myra Jay said...

Myra pun kekadang jadi cenggitu gak, tak tau napa, satgi cheq ada balik..

Pening kot Nuff ;)

Zura said...

lama2 retilah tue nens..menapak dulu...sy pun dulu xretijgak..

Zura said...

lompat tinggi mana tue ieyla..

Zura said...

kesilapan tue ieda...nti eloklah tue..

Zura said...

hehhee..saje je nk gempak tue oya..

Zura said...

pening,.sbb byk nau akuan yg dia kena handle..

Zura said...

wah kak ieda..lama xtgk mesti sekali tgk berdebuk duit masuk..