Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, May 2, 2012

Sekitar Majlis Pertunangan

Assalamualaikum....

Masih lagi entry pasal pertunangan aku...just to share dengan kengkawan yang menanti berita baik dari aku (perasan...hikhik)....ini gambar dari kamera Ena..."Ena aku ambik dari FB ko tau..."hehehe....


Ena mber pertama yang sampai.....walaupun hanya dua orang je dapat datang tapi itu dah cukup buat aku gembira...dan ada kalanya aku bertindak di luar batasan...hehehe...


Inilah tindakan luar batasan aku ngan Imah....hahaha...orang belum balik lagi aku dah agih² kan coklat tuk member aku berdua nie....siap bawak gunting lagi..last² kantoi ngan tunang aku....kehkehkeh...

Terima kasih kat korang sebab sudi meluangkan masa tuk majlis aku....Ija ngan Zie tak dapat datang....

>>>Doa kalian akhirnya di dengar oleh Allah s.w.t....terima kasih kerana mendoakan yang terbaik untuk aku...baik kawan blog, FB, opis, room 309 mahu pun kawan rapat sejak dari tingkatan dua lagi - Imah, Zie, Ena ngan Ija...doakan aku sampai ke akhir hayat dengan dia ye...(pengalaman lalu masih menghantui diri aku).....

~ zura ~

26 comments:

♥CIK SHA♥ said...

sha doakan yg terbaek untuk akak..semoga semuanya dirahmati Allah..amin..^_^

p/s::kenape tah sha yg teruja lebih ni..hehe..;p

nanieybarnieylurviey said...

tahniah :) semoga kekal sampai liang lahad.. amin... :) suke tgk org tukar status ni.. =)

|| NaFiRaa || said...

canteknye~ berseri2~ tahniah~

ieda said...

akhirnya selamat sudah
selamat dtg ke alam pertunangan , jgn tunang lama2 .. darah manis , semua manis ekkeke

wajah tunang zura macam kenal lahh .. hurmmm kat manee ye ??? macam artis lahhh .. adehhh x hinggat nama dia .. ;))

amal said...

zuraaaa... tahniahh!!! wani baru tahu ni. lama sangat tak jenguk blog zura. blog sendiri pun terabai sebenanrnye ehehe.. anyway, cngrats tau. alhamdulillah dah selamat menjadi tunangan org. bila nak langsung? semoga perhubungan kalian akan sentiasa dirahmati Allah :)

dwaty said...

tahniah zura....

Myra Jay said...

Selamat bertunang my prenz.. Semoga cepat2 ke jinjang pelamin..
Tahniah!!!

~AmyLiana86~ said...

taniah kak....

Zura said...

thanks sha...agak2nye lepas nie sha plak kot..insyaallah...

Zura said...

thanks nanie..tuelah kan..bile org heppy kite pun rase heppy...

Zura said...

terima kasih nafira..ape yg berseri2 tue..hikhik...

Zura said...

tuelah kak ieda..byk org dh sound jgn lama2...hehe...mcm pelakon..??

Zura said...

thanks wani..baby cm ne..???insyaallah thun depan kot..

Zura said...

terima kasih dwaty..

Zura said...

t.kasih myra..tgh struggle kumpul duit...

Zura said...

t.kasih amy..

dhiera said...

tahniah zura~

shameel Iskandar said...

Selamat bertunang zura. moga bahagia hingga ke akhir hayat

Zura said...

thanks dhiera..

Zura said...

terima kasih shameel.insyaallah dgn doa kawan2..

~aSHa~ said...

tahniah..semoga bahagia hingga ke syurga yerk

Zura said...

thanks asha..insyaallah...

zh-ena said...

ko bahagia aku pun tumpang bahagia

Zura said...

thanks ena..

NahDaTuLIzaH said...

tahniah beb... cemane aku leh terlepas ketapi ni...adess...
anyway aku doakan moga perhubungan ko dan incik tunang kekal ke jinjang pelamin.. jangan lupe jemput aku time kenduri ko nanti ye.. :)

Zura said...

thanks izah..jgn2 ko naik ketapi arang kot...hehhe...