Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, September 18, 2012

Tertunai Sudah Janjiku

Assalamualaikum...

Mencuba selera baru adalah salah satu hobi aku...pantang ada gerai, kedai atau restoran baru sure aku teruja nak mencuba....dari situ lah baru kita tahu makanan tue sedap atau tidak....ada masa aku lebih suka pergi mencuba sebelum orang lain bercerita.....

Oleh kerana janji aku dengan mak aku nak bawa dia makan kat Kenny Rogers....semalam tertunai sudah janji aku kat mak aku....aku, Seha, Mak aku ngan Wiyah pergi makan Kenny Rogers kat Giant Kota Damansara....

Sampai je macam biasalah terus tengok menu ape yang kitaorang nak makan...honestly aku cakap...inilah pertama kali aku makan kat sini...selama hidup 31 tahun nie....ye lah bukannya selera kampung kan...

Kitaorang order Ceaser Salad Supreme 3 set, Tangi Chicken Spagetti 1 set....setiap menu nie di datangkan dengan sebiji muffin...ambiklah perisa coklat ngan pisang...air plak orange juice, pastu air ape ntah aku order ntah...ada nama passion²....

Not badlah makanan dia...muffin dia sedap sangat...dari segi harga pulak tiada bezanya dengan Pizza Hut...yang penting adik aku Seha belanja....orang kaya baru dapat duit PT...aku tukang bawak je....hehehe....

>>>Kawan² yang biasa makan kat sini...boleh suggestkan makanan apa lagi yang sedap kat Kenny Rogers nie...




Orang lapa yang nak tido...

Tak sabarnya dak Wiyah nak makan...dia lah orang yang paling excited...

Masa menunggu...

Sangat ceria muka kami berempat....

~ zura ~

4 comments:

Nens Collection said...

janji ditepati kan..hehe

Zie Madini said...

baru lega bila janji dh tertunai kan :) pssttt...lama zie tak makan kenny rogers. tgk entry akak ni...tetiba ngidam ler plak. hehe

zh-ena said...

mmg sedap...lama tak mkn di kenny

Myra Jay said...

Memang muka ceria je masing2 ;)

Sedap jugak makan kat KR ni, rasanya sekali je pernah p pastu takdak dah :)