Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, February 27, 2013

Sourvenier Dari Penang

Assalamualaikum....

Seronokkan bila ada orang ingatkan kita....ini kisah famili day company aku...dorang pergi Penang...kenapa aku sebut dorang...sebab aku tak turut serta...ada hal yang lagi penting yang kena aku selesaikan....balik dari Penang...tiga orang member aku hulurkan aku benda alah nie


Jeruk...boleh bikin sakit tekak....penanda buku dan dua keychain....ingatkan tak ada pape untuk aku dari dorang...alhamdulillah dorang ingatkan aku...hikhik....


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB


~ zura ~

8 comments:

Nafira usof said...

waahhh.. bestnye~
dapat ole2~

~AmyLiana86~ said...

wah bestnyer kak..jeruk tu fav..hehe

zarena heeney said...

tanda ingatan
ra jom join contest di blog aku

Myra Jay said...

Jeruk tu memang sedap, tp kalau batuk jgn makan... takut melarat ;D

Zura Zue said...

ingatan dr kawan2

Zura Zue said...

akak pun suke jeruk jgak amy tp kena beware sikit bile makan...

Zura Zue said...

itulah na..

Zura Zue said...

hehe...kalau xbatuk tp makan pun boleh jd batuk myra...