Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, February 8, 2013

Salam Jumaat

Asssalamualaikum....


Selamat hari jumaat...penghulu segala hari...hari yang memang kita nanti²kan sebab kebanyakannya esok orang akan bercuti hujung minggu...di sambung pulak dengan cuti raya cina...lagilah best...cuti sampai hari selasa pulak tue....ermmmmm...

Pergh...lama giler rasanya tak update blog....nasib belum jadi giler lagi....last update pun 19hb 1....bukan tak nak update tapi perjalanan hidup aku nie biasa² aje....cuma sekarang nie agak kebizian membuat persiapan untuk nak bertukar status nie....InsyaAllah...

So far 40% persiapan tue dah get ready....macam barang hantaran, borang² nikah, kad jemputan, baju nikah....untuk persiapan yang lain macam photograper, khemah, mak andam, bilik, pelamin, makan beradap, kompang semua tue abang aku yang handle...so kurang sikitlah beban tue....

Dan paling buat aku tersenyum bila tak lama je lagi company aku akan bagi bonus...alhamdulillah...kenaikan dah dapat dah...tunggu bonus je nie...bonus nie lah buat menambah duit perbelanjaan nak kahwin nie...rezeki Allah...semoga segala yang di rancang berjalan dengan lancar....doakan ye kawan²...

>>>Orang² tua kata kalau hujan hari jumaat ia akan berterusan selama seminggu...


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB


~ zura ~

8 comments:

~AmyLiana86~ said...

da nak kawin kan.mesti mood happy giler kan..smoga semua berjalan dgn lancar.=)

wahida said...

wow, dah nak kawen dah adik aku ni...
semoga segalanya dipermudahkan...amin...


dear, nak alamat kan? nnt bg email add ye...aku tulis kat situ...

ieda immi said...

akak doakan semua selamat ye ;)

maszmadi said...

moga semua dipermudah kan yerk zura..

Zura Zue said...

thanks amy..

Zura Zue said...

okey kak...

Zura Zue said...

tq kak ieda..

Zura Zue said...

insyaallah masz..