Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, February 18, 2013

Hanya Kerana Sebuah Burger

Assalamualaikum...

Ini cerita ari Khamis malam Jumaat....sebenarnya kitaorang memang dah lama nak pergi makan kat sini...dah siap ramai² pergi nie sekali sampai je tutup....so cubalah hari lain...alhamdulillah sudah tercatat rezeki kitaorang pada hari itu....

Ini gara² adik aku yang tengah sarat nak makan sangat so bersiaplah kitaorang nak pergi makan....pergi dua kereta....tempat nie kat Damansara Damai.....tak lah jauh sangat....sampai je orang punya lah ramai....sampaikan nak order pun kena ambik nombor giliran...macam kat bank plak...

"Kena tunggu dalam 30 atau 45 minit ye"...cashier tue bagitahu kitaorang...masa nie jam pukul 9 lebih...."ah sudah...perut dah lapa giler nie.."..kesian pulak tengok bapak ngan mak aku...terpaksa tunggu lama hanya semata² nak makan makanan nie....budak² pun dah mula meragam...

Memang ramai sangat orang....masih ramai yang menunggu giliran....sambil² tue....snaplah gambar....layan movie...tak de lah boring sangat tapi perut dah bernyanyi nie....adoooiii...nak tahu apa kitaorang makan...meh tengok gambar kat bawah nie....





Alahai mak bapak aku...kesian plak aku tengok dorang menunggu...






 Dah macam² aksi dah dorang buat...menangis, merengek, menjerit...tahan telinga jelah....


Sampai kembung² pipi menunggu....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Image from goole..

Haaaaah...inilah bendenya...hanya kerana sebuah burger...hehehe...burger nie lain dari yang lain...sangat mengujakan bile tengok presentation dia....mayo ngan sos lada hitam tue dorang bikin sendiri....mayo ada macam² jenis kaler...


Kitaorang order bende yang sama sebab tak tahu nak order lagi...almaklumlah baru first time makan kat sini....Mr Krabby Burger Daging...harga RM10.00...boleh dua orang punya makan...sebenarnye ada dua slice daging tercucuk kat burger tue tapi sebab dah lapa kan aku terus makan satu....

>>>Korang klik word sini kat atas tue terus je ke FB empunye kedai nie...Man Burger Kukus Lava

~ zura ~

4 comments:

ieda immi said...

perghhhhhhhhh terbaik lahh dik
x leh makan selalu nie ekeke ;)

shameel Iskandar said...

Mesti sedapkan sebab tu ramai yg ys suka.. Kalo dekat2 boleh jugak try sendiri.

Zura Zue said...

mmg pun kak...harga pun mcm kita mkn western

Zura Zue said...

mmg sedap shameel..terlalu ramai org...