Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, February 15, 2015

Allah Mendengar Kata-Kataku

Assalamualaikum...

Beberapa hari nie memang tekak nie nak makan KFC....itu pun tengok adik aku Anor send gambar dalam whatsapp dia pergi makan KFC anak beranak....

Semalam pagi aku pergi hantar minyak wangi di Jasa...opis lamaku...hihi...pergi dengan suami dan anakku...lepas tue suamiku terus menuju ke KFC Subang...cawangan ke 500....

Dalam hati bersyukur ko sebab dua hari nie Allah kurniakan rezeki yang tidak kusangka....segala urusanku dipermudahkan....terima kasih Ya Allah....


Kenangan berlalu...dulu hari2 ke sini mencari nafkah....


Cantiknya muka...baru kejap bapak dia gerak ambik sos...dah melalak...


Tukar angin...minum mirinda....


Ambil set B combo classic....


Dua-dua ambil set yang sama tapi aku punya spicy...tapi tak spicy pun...


Terliur tak...hehehe...

~ zura ~

2 comments:

Dhiera nadhirah said...

sama lah dinner semalam pun makan kfc sbb suami teringin

Zura Tahir said...

Hehe...kite pun ambk peluang ye dhiera...