Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, January 4, 2013

Filem Pertama Tahun 2013

Assalamualaikum.....


Aku nie jarang tengok cerita kat wayang pada ari pertama di tayangkan....kebiasaannya aku akan tengok lepas baca beberapa feedback penonton sama ada dari mulut ke mulut atau baca dari blog....lepas tue baru aku akan pergi tengok....

Tapi semalam aku telah TERtengok cerita nie pada hari pertama tayangan....rasa dasat je masa tue....hehehe...nasib baik dapat tengok pukul 0630 punye tayangan...lepas balik keje terus bergegas ke Cineleisure Damansara....

Wayang di penuhi dengan 50% penonton....macam biasalah aku nak jadi pengulas filem...hehehe...cerita nie pada aku terlalu biasa je jalan ceritanya....boleh agak apa akan terjadi dan boleh agak sapa dalangnya....riak watak Fizo pada awalnya boleh konpiuskan orang tapi still juga boleh agak endingnya...

Tapi ada jgak babak sedih bila harapan seorang ibu menjadi sebaliknya...hancurnya hati seorang ibu bile mengetahui bahawa anaknya tersasar jauh dari landasan islam...part nie aku tersentuh sikit...membayangkan macam mana seorang ibu yang patuh pada perintah Allah sentiasa mendoakan kebaikan anaknya....

>>> Aku bagi 3/5 bintang....


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB

~ zura ~

6 comments:

Nens Collection said...

macam seramm..tggu donlod tenet la..hehe

sis92 said...

huhu kureng minat tengok filem2 seram mig punya, sobs.

Ezad Izzuddin said...

Best ke movie ni , macam tak dapat sambutan je

jemput singgah - http://ezadizzuddin.blogspot.com/2013/01/entri-tahun-baru-azam-2013.html

ieda said...

hurmm seram kan ..
x tgk lahhh
ekeke .. tapi smlm juga ada tertengok preview dia ;))

Reiko Masashi said...

zman skrg kbykn filem jln cite lbh kurang je,dh 2 ada yg standard drama pn buat jd filem..

~AmyLiana86~ said...

ada orang kate xbest citer ni..amy da lama xtgk wayang..download jer..huhu