Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, January 15, 2013

Siap Sudah Bloglist Merrygoround

Assalamualaikum....

Akhirnya dapat jugak aku update bloglist untuk Merrygoround yang aku buat tahun lepas....di mana cuma ada 24 blog sahaja....alhamdulillah jumlah tue adelah cukup berharga bagi seorang blogger kecil macam aku nie....bukan senang nak capai angka tue....

Tahu tak apa keistimewaan bloglist Merrygoround nie....of courselah blog nie adalah blog utama yang aku terjah untuk ketahui cerita mereka....lepas tue baru aku akan terjah blog dari coloumn yang lain...terima kasih pada korang ye yang sudi menjoinkan diri....

Ada kenalan baru dan masih ade kenalan yang masih setia ngan blog aku nie.....besar harapan aku supaya kita terus berhubung melalui dunia blogger nie....semoga ukhwah antara kita terus terjalin dengan eratnya....jangan ade benci ye....hehehe....

>>>Hutang yang ini dah lunas...masih ada lagi hutang yang tak lunas lagi nie....aku masih lagi deactivedkan FB aku....


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB


~ zura ~

7 comments:

Nafira usof said...

blog saya ada dalam list kan! kan! kan!

wahida said...

yeayyy!! blog aku ada!!


dear, aku baru baca n3 radix fried chicken tu...teringin plak nak try...kat area mana eh...x tau pulak sebelum ni...

~AmyLiana86~ said...

=)

Zura Zue said...

ade nafira..

Zura Zue said...

of coz kak...kan akak ade bg kat senarai entry bloglist MGR tue..

Zura Zue said...

:)..nape amy...

Myra Jay said...

Yeay ada tersenarai, tp disebabkan sejak akhir2 ni sibuk, carta jatuh ke bawah...hehee