Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, January 15, 2013

Jom Tengok Wayang

Assalamualaikum....

Dah lama rasanya aku diam membisu dari penulisan...alih² je terus nak show kat korang pasal BE yang kedua untuk tahun 2013....alhamdulillah tahun ini kehidupan aku bermula dengan baik...besar harapan aku untuk sentiasa di limpahi dengan seribu kemanisan..... 


BE ke-2 tahun 2013


Kali nie dapat BE dari GSC The Impossible....jom kita tengok wayang....dah lama tak tengok wayang kat GSC...selalu tengok kat Cineleisure je sebab senang nak ke sana....

~ zura ~

16 comments:

~aSHa~ said...

wah blog pun berubah....ada column2...nice juga....

Nafira usof said...

tahniah~ moga lebih banyak BE masuk lepas nih~

zh-ena said...

alhamdulillah
semoga tahun nie memberi seribu kemanisan dlm hodup ko ra

~AmyLiana86~ said...

amy be 1 da kredit..dapat kat rm10..hehe..best2..

be kedua still running tp sikit je yg tu..lambat naik..tp xpela janji de kan..

ieda said...

semoga bertambah BE tahun baru nie dik .. tahniah2 ... ;)

Myra Jay said...

Tahniah ye kak, permulaan yg baik tu :D

Azlan Strider said...

wah..ade naomi watts...macam menarik jer citer nie..hehehe

Regards,
-Strider-

Zura Zue said...

harus ade perubahan asha..

Zura Zue said...

insyaallah nafira...

Zura Zue said...

doakan aku ye na..

Zura Zue said...

byk tue amy..

Zura Zue said...

thanks kak..inilah rezeki sampingan sy..

Zura Zue said...

alhamdulillah myra..

Zura Zue said...

peminat naomi watts ye...tgk iklan cite nie..rase nk tgk..sbb psl tsunami..

oya said...

cite sedih giler

Zura Zue said...

ye lah oya...based on true story..