Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, March 18, 2013

Bunga Sihat Shaklee

Assalamualaikum....

Aku nak promote sikit....kawan bilik aku masa belajar dulu dah pun mengembangkan rezeki dia dengan menjadi ejen Shaklee....dah setahun dia berkecimpung dengan bisnes nie tapi dia cuma aktif kat FB je dengan nama Fisya Halit.....

So untuk terus maju dia pun createlah blog dan page untuk kite sama² tahu berkenaan kecantikan dan kesihatan...sebelum Fisya seorang lagi kawan aku pun dah menceburi Shaklee nie....Puan Suzie atau nama pena blog dan FB Puan Eizmierah....

Alhamdulillah kawan² aku sudah berjaya dengan bidang masing²...aku sebagai kawan tumpang gembira dengan hidup dorang....lapang² mehlah terjah blog dan pages member aku nie ye...pasti korang tak menyesallah...hehehe...





>>>Dapatkan info berkenaan kecantikan dan kesihatan Shaklee di dua medium ini ye...pagi tadi terlepas nombor plate 2007 kat lori...aisyeeeh...


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB


~ zura ~

8 comments:

Nafira usof said...

pomot blog kawan lah nih eh~
sonok tgk kawan2 berjaya kan~

zarena heeney said...

sokong business kwn2

Myra Jay said...

Kawan berjaya, kita tumpang happy kan :D

nens cellection said...

gud luck 4 ur bisnes..;)

Zura Zue said...

promotelah sikit2...

Zura Zue said...

sentiasa sokong na..

Zura Zue said...

a'ah myra...

Zura Zue said...

thanks nens..