Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, March 15, 2013

Tak Boleh Komen

Assalamualaikum...


Aku tak tahu kenapa ada sesetengah blogger tak boleh komen blog aku....aku dapat dua aduan berkenaannya...tapi blogger lain okey plak nak komen...erm....kalau tanya aku apa sudah jadi...jawapan aku "ntahlah...tak tahulah"....susahlah macam nie kan..mesti orang yang beriya² nak komen last² jadi malas...

>>>Maaf ye kak kamsiah dan fmty...saya tak de jawapan untuk soalan kalian berdua...


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB


~ zura ~

8 comments:

Zarena Heeney said...

AKU OK JER

maszmadi said...

test test

maszmadi said...

erm, kekadang kena tengok bukak blog guna IE ker, Mozilla ke, Chrome ker... bende tu pon mempengaruhi samada kita boleh komen blog kengkawan atau x.....

psst: tq atas jemputan tu jerk, inshaa Allah kalu tiada masalah kami sampai...

Nafira usof said...

kadang2 memang x boleh komen..
ini situasi saya lah eh~
bila tekan 'post a comment' sepatutnye keluar pop look utk kita tulis komen kan?
tapi x keluar..

so, saya akan buat cam nih..
kat kotak url blog tu dia akan tulis pangkah (google crome) dan akan tulis pop look block. klik kat situ then unblock. pastu refresh balik page tuh.. pastu tekan balik post a comment tuh.. dah boleh komen.. ini kes yang saya selalu kena lah.. hehehehe.. harap2 membantu lah~

Izza Sakura said...

ok je ni

shameel Iskandar said...

ok jer zura

Myra Jay said...

Setakat ni dok komen blog akak ok je..

Mungkin server diorang prob kot

Zura Zue said...

thanks masz n nafira..boleh gune jugak cara tue...