Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, April 22, 2013

Ulangtahun Perkahwinan Dan Kelahiran Bulan April

Assalamualaikum.....

Hari sabtu baru nie mak aku plan buat makan² untuk sambut hari jadi adik bongsu aku Wiyah dan sekaligus untuk famili aku yang lahir pada bulan april...kitaorang memang suka kumpul birthday girl/boy then buat sekali...senang...

Pada bulan april nie dalam famili aku ada tiga orang...adik aku Wiyah, Seha ngan husband aku....untung dia...baru masuk famili aku dah dapat celebrate sekali...hehehe...sambut sekadar ingatan dan inilah masanya untuk adik beradik aku berkumpul....tapi tak semua dapat berkumpul....

Selain celebrate birthday dorang ada jugak sambutan mengejut untuk mak ngan bapak aku....hari ulangtahun perkahwinan dorang yang ke-39...kalau nak tahu...aku kahwin sama tarikh dengan mak bapak aku di satukan...rasa cam best je....07.04.1974 & 07.04.2013...cantik plak date mak bapak aku tue...



Sebelum makan bergambar dulu....dah sama besar je mak buah ngan anak buah....adik aku yang hujung kiri...


Kek surprise mak bapak aku..kek kopi..mak aku memang suka kopi...sampai kek pun dia pilih perasa kopi jugak....


Ini plak kek aiskrim durian...sedih aku bila nama hband aku tak de kat atas kek tue....adik aku lupa...

>>>Bilelah gambar kahwin nak siap nie..


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB


~ zura ~

14 comments:

Nafira usof said...

meriah lah kalo sambut sekali~
sonoknyeee!
semua tinggal dekat2 eh? best~

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

waaa..best..best..best!!!

sis kina come back!!!

ima salsuzaima said...

wah.kek kopi..sedap tu.. nyum2x

~aSHa~ said...

wah cantik tarikh tu sama dgn parent..senang celebrate next year pulak

zarena heeney said...

sekali berkumpul senang jea nak sambut sekali

Hasrina said...

wahhh kek durian macam mana rasanya eh

Zura Zue said...

kebanyakannye dekat...xjauh manapun..dlm selangor...

Zura Zue said...

kina nie macam biskutlah..hikhihkik..

Zura Zue said...

ima suke kek kopi...samalah..

Zura Zue said...

insyaallah asha...

Zura Zue said...

tuelah na..sbb ktorg nie ramai..

Zura Zue said...

rase durianlah hasrina...hihih..

Wak Gelas™ said...

meriahhnyerr uoolss.,ehHHee

Zura Zue said...

harus meriahlah wak gelas