Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, April 4, 2013

Pengomen Ke Tujuh

Assalamualaikum....

Alhamdulillah bertambah lagi seorang untuk pengomen blog Merry Go Round nie yang dapat melepasi zon 77...dan paling best orang itu adalah orang ke-tujuh....syabas...hehe...mungkin dah lama pengomen nie melepasi zon 77 tapi aku tak perasan....

Tadi bila tengok ruangan My Soul tue terus perasan sesuatu....yang buat aku tak perasan sebab nama dia ada dua...satu nafiraa dan satu lagi nafira usof...ini adalah orang yang sama...sejak aktifkan g+ nie nama memasing macam bertukar termasuklah aku...dari komen guna nama Zura jadi Zura Zue...


Tahniah Nafira...baru perasan...hehehe..total komen 94 komen...terlalu jauh dengan 77....

Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB

~ zura ~

10 comments:

Diari Si Froggie said...

wasalam.. wah tahniah pada nafiraa berjaya melepasi atau mengalahkan pengomen yang lain. hehe..

Nafira usof said...

hihihi.. tahniah untuk diri sendirik..
kikikik

nens cellection said...

kakak saya tu...hehe

zarena heeney said...

semoga selamat hari bersejarah ko hari nie

.: iEyLa :. said...

hiyaaaahhhh..kne kejar nih...ngee,,,

Zura Zue said...

hehe...tiada pemenang DSF cume sapa yg lepas 77 komen je..

Zura Zue said...

yup tahniah nafira...

Zura Zue said...

a'ah th nens...nti kecek hadiah kat dia tau..hikhikhik..

Zura Zue said...

insyaallah na..doa2kan

Zura Zue said...

kejar jgn xkejar eiyla..