Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, May 17, 2013

Rezeki Lepas Kahwin

Assalamualaikum....

Alhamdulillah masih di beri kesihatan pada hari mulia ini...Jumaat....sebenarnya badan aku nie memang macam nak demam...dah hampir dua minggu aku berlawan dengan demam yang kerap datang tiap² bulan....akhirnya...aku dapat jugak abiskan minggu nie tanpa ade m.c.....

Cuma hidung sahaja yang masih tersumbat tapi still under control...lah nie dah berkurangan sikit sumbatnya...berikutan status aku di FB...iainya masih samar²kan...aku tak pulak menyatakan apa sebenarnya rezeki yang aku harapkan bakal menjadi milik aku tue....

Bila kita baru kahwin dan buat pulak status samar² begitu...memang banyaklah tangan² yang gatal mengusik menaip dengan komen yang nakal....tak kesah pun dengan komen² tersebut...sebab itu adalah satu doa...terima kasih ye kawan²...

Sebenarnya banyak benda yang berlaku dalam hidup aku dalam satu masa sehinggakan aku sedikit serabut untuk menguruskannya...ada benda yang berjaya dan ada juga yang menghampakan diri dan hati aku dan suami....tapi kami terus berusaha untuk mengatasinya....





Ini sebenarnya jawapan kepada status aku....alhamdulillah jalan yang Allah bagi untuk aku...dah lama apply tapi baru lah nie dapat panggilan...dah empat lima tahun aku tunggu....akhirnya...

Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB

~ zura ~

10 comments:

atty's said...

dapat panggilan temuduga ke zura ,semoga berjaya ..amen

ieda immi said...

wahhh tahniah2 zura
semoga ada pengakhiran yg baik nanti .. apa2 punn doa terus !

Nafira usof said...

good luck yer~ :)

zarena heeney said...

tahniah
bila interviewnya tu

Mia Liana said...

alhamdulillah... tahniah ya..

Shahada Fauzi said...

tahniah kak..dapat jawatan ape tu kak?

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan rezeki (kerja) milik akak ye :)

Usaha dan tawakkal :)

~aSHa~ said...

wah rezeki pengantin baru...

maszmadi said...

alhamdulillah, tahniah zu..

Zura Zue said...

thanks masz..