Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, April 24, 2012

Excited Nak Cuti Kahwin

Assalamualaikum...

Lagi bape ari je aku nak bercuti yang agak panjang sempena perkahwinan adik aku....macam aku pulak yang kawin...selalunya aku akan start cuti ari Sabtu then Isnin surenye cuti untuk mengemas...

Tapi kali nie aku bercuti awal...iaitu hari Jumaat...nape plak aku cuti awal erk...bukannya aku yang kawin...sibuk je cuti awal....itu majlis kat umah aku...belum lagi majlis bertandang kat Machang, Kelantan....

Majlis kat Kelantan nanti ambik cuti Jumaat...Sabtu cuti minggu pertama then ari Senin nye pun cuti jugak...sangat banyak aku ambik cuti kali nie....majlis bertandang minggu depan selepas majlis kat umah aku....

So excited nak pegi Kelantan...sebab seumur hidup tak pernah pegi sana....almaklumlah baru lah nie dapat sedara kat sana...menumpang kampung orang jadilah...di bawah nie eksperisi muka anak buah aku yang mewakili emosi aku...hehehe....

Heppy nya mak ndak cuti lama...boleh jaga tite...

Cedapnya air nie...nanti mak ndak buat lagi erk...

So delicious...puas dapat cuti lama...

~ zura ~

9 comments:

Whoohuu! said...

Tahniah utk adik u... selamat kawin!

[sutera kasih] said...

ingatkan awk yg nk kawen hihihi

maszmadi said...

tu lah kan, adik yang kawin kakak yang cuti lama, masz pon baru jerk cuti last 2 week adik kawin, cuti sttart ari khamis then ari rabu depannya baru naik keje, muahaha lagi lama cuti..

zh-ena said...

wah lama nya ko cuti ra.....

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. ingatkan zura yg nak kawen... ape salahnye kan.. bukan selalu dapat cuti lama kan~

ieda said...

memang seronok kan ..
majlis macam nie lah dpt merapatkan hubungan sesama saudara .. kalau boleh x nak kerja dah ekkeke ;)

Sharinginfoz said...

adik kahwin seronok kan, kalau kita kahwin lagi le seronok

Nens Collection said...

HEHEHE..mmg sonok kalo dpt gabung cuti menjadi panjang..heaven!..selamat melangsungkan perkahwinan buat adik zura..dan selamat jjcm..hehe

Zie Madini said...

comel ar diaaaa. geram!