Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, April 3, 2012

Semakin Menurun

Assalamualaikum....


Entry bulan lepas hanya satu...sedih...

Kuantiti entry aku dari masa ke semasa makin menurun...ape kah itu petanda aku akan tutup blog aku nie..???hehehehe...rasanya tak kot...cuma mungkin aku kurang aktif macam dululah...kalau dulu sehari aku akan sediakan empat entry....

Bila tengok entry yang semakin menurun nie...adakah aku sibuk sebenarnya...nak kata sibuk tak jugak sebab aku ada masa untuk melayari internet....tapi atas dasar kemalasan dan mood yang kurang buat entry semakin menurun....

Syabas jugak pada korang yang berjaya menyediakan entry setiap hari...korang berjaya maintainkan mood...jangan jadi macam aku...aku nie jenis cepat bosan dengan sesuatu yang aku lakukan...ini pun macam terpaksa je buat entry...hahahaha...tipu je...

>>>Nanti aku balas kunjungan korang ye....tengah sibuk buat audit sekarang nie...

~ zura ~

6 comments:

oya said...

same la kite jarang post tp ingat nk aktif balik ni..semangat2

.: iEyLa :. said...

janganla tutup blog kak...

psssttt: adik busy sket..xsempat nk belikn ape yg adik janji ari tu..maybe lmbat sket tau

zh-ena said...

emmmm aku jarang buat entry time awal bln jea sbb time tu aiu mmg super duper bz

pastu aku akan takder mood nak buat entry time aku preggy
sbb tgk pc jea mcm nak muntah eheh

tapi skang nie layan jea :D

Myra Jay said...

Jangan tutup blog-sayang :)

Mudah-mudahan mood akak cepat kembali ye untuk aktif berblog :D

dhiera said...

errr...sebelum ni 4 entri sehari ke? gigih ye.. cayalah!

~AmyLiana86~ said...

chaiyuk sis...hehee